Over ons

Auto-onderdelen op kenteken zoeken 

Auto-onderdelen.com is een webwinkel gespecialiseerd in automaterialen, gereedschappen, poetsmiddelen en auto accessoires met een stabiele en professionele basis die valt onder de Aparts Automotive groep. Auto onderdelen.com levert al sinds 1999 online alle denkbare auto materialen, denk aan onderdelen als Remblokken, Remschijven, Turbo, Filters, Dynamo, Startmotor,  Accu, Distributie, Uitlaat, Koplamp, Motorkap, Achterlicht, Ruitenwissers enz.. Kortom alle auto gerelateerde producten kunt u vinden op Auto-onderdelen.com. Ook voor poetsmiddelen en alle andere auto accessoires bent u bij ons op het juiste adres.

Auto-onderdelen.com is gevestigd binnen het pand van Aparts Automaterialen. Alle auto artikelen worden vanuit onze vestiging in Rotterdam door heel Nederland, België en de rest van de wereld verzonden. Hier kunt u ook altijd langs komen voor advies of andere vragen. De verse koffie staat voor u klaar!

Met ons eigen label APARTS, hebben wij ons gespecialiseerd in Startmotoren, Dynamo’s & Accu’s. Wij leveren zowel nieuwe als gereviseerde startmotoren en dynamo’s. De starters en dynamo’s (ook wel alternator genoemd) worden gereviseerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij u ook een zeer scherp geprijsde revisie startmotor of revisie dynamo aanbieden.

Tevens zijn wij erkend kentekenplaatfabrikant voor het maken van RDW kentekenplaten. Wij drukken de kentekenplaten in eigen huis.

Buiten alle auto gerelateerde onderdelen hebben wij uit hobby oogpunt ook de laatste 3 dagen van het jaar Vuurwerkverkoop. Deze dagen zijn we met het gehele Aparts Automotive team bijeen om op een ander vlak en in een ander verband nauw met elkaar samen te werken. Bij Aparts Vuurwerk is met een vuurwerkbunker van 10.000 kilo vuurwerk in deze dagen altijd leverbaar.

Bezoek ook onze pagina over Plaatwerk!

Heeft u na het lezen van dit artikel nog andere vragen, tips of suggesties?

Neem dan contact met ons op. Uw mening wordt zeer gewaardeerd!

Ga terug naar home

 Auteur: Auto-onderdelen.com

Google